tiistai 10. toukokuuta 2016

Puunrungoilla tasapainoittelua

Okei tää ei oo kyl yhtää Lucian tyyppinen kuva, ei se menis riippumaan lyhtyy
Lucia: En niin, kielsin sinua pistämästä minua tuohon öwö Minun pitää näyttää asialliselta!!
Monsteri: Höööpsistä nwn



No morjesta taas!




Ajattelin tässä näin päivitellä taas blogiani, vaikka viime postauksesta ei olekaan kulunut montaa päivää. Ehkä se on kivempi, että blogissa on muutakin kuin tuo yksi vaivainen esittely-postaus. Kävin siis tänään kuvailemassa nukkejani (: Ja lupaukseni pidin, herroista otin muutaman kuvasen. Pistän ne sitten loppuun. 
          Päätin sitten ottaa Melanien (Pullip Ddalgi) mukaani kuvausreissulle ja räpsäistä muutama tusina kuvia (: Olisin jopa halunnut ottaa Odetesta kuvia, mutta tapahtui pieni tapaturma. Ihmettelin miksi hänen jalat olivat niin ihmeen löysät, ja hupsista leijaa ne putosi syliini, kyllä D: Odetella ei ole nyt jalkoja. Tämä saattaa kuulostaa aika rajulta, mutta minä en tehnyt mitään. Ne vain puff tippui. Luulen tämän johtuneen monen vuoden jalkojen vääntelystä tai sitten ne liitokset ovat olleet heikkoja, nimittäin se juttu mikä pitää ne jalat kiinni oli murtunut. No ikävä asia näin blogin alkuun, mutta mutta yksi seikka minut pelastaa pälkähästä. Nimittäin tilasin Mollamaniasta Odetelle torso kappaleen, sillä kädet ovat löysät. No voinkin sitten sujauttaa ne polvijalkakappaleet(?) siihen niin kuin pitääkin :DD

          Mutta kuvasin tällaisen shootin kaltaisen jutun, yritin sisällyttää siihen jonkun "tarinan" mutta lopputuloksesta en ole täysin varma. Kuvat ovat minusta onnistuneet ja niin myös muokkaukset. Yritin saada niihin sellaista kylmää ja tummaa tunnelmaa. itseni mielestä onnistuin siinä ihan hyvin. Voin kyllä sanoa kuinka inhottavaa tuolla ulkona oli ((': Jostain syystä säikyin jokaista ääntä ja rapinaa pelkäsin että niskaani hyppää karhu D: . Hyvin kuvaukset loppujen lopuksi meni, paitsi ne inisevät itikat eivät kauheasti miellyttänyt ötököitä inhoavaa tyttöä unu.
Mutta eiköhän lopeteta tämä jaarittelu ja mennä niihin iki-ihaniin kuviin ((:

                                         
                                        
     En tiedä sopiiko tämä nyt tähän, mutta voittehan te etsiä sopivan musiikin tai olla ilman





Shoot:
Marionette



Her innocent look


Something mysterious about her


She is a monster
Pretty little monster 
~~


I will drink my poison 
but it doesn't take my pain away


I'm alone
Unloved
Hated.


I am drowning on my fears 
They push me down
I just want to be loved.

You are my enemy
And I will never forgive you.


I can't see the light anymore
Everything is dark
Everything is just dead 


Are you scared of me
My powers
Look at my eyes. 


I don't want to be hurt
I'm already wounded
I just want to go
I just want to feel the freedom 


I will bury my pain under the ground 
And you will never find it 
This is how it goes.


I don't want to be controlled 
I am not your puppet
I am not your marionette 
Still you don't let me have feelings
My own life.

All I can imagine is this emptiness inside of me
And it won't go away

I just want to be free soul again

------


Pari sanaa shootista :D Jos huomasitte jonkun ihanan kirjoitus- taikka kielioppivirheen englannin kielessä niin sanokaa siitä, ja naurakaa niin paljon kun voitte niille ;P En ole täydellinen englannissa, tietenkään. Mutta niin, halusin vain sanoa tuon (: Voitte tietty kertoa myös mielipiteenne kuvista ja jopa tuosta "tarinasta"... herättikö se mitään ajatuksia (; Olen todella tyytyväinen tuohon toiseksi viimeiseen kuvaa, se vei minulta aikaa ja hermot olivat kireällä :DD Jotkut voivat ajatella, että tuo on helppo toteuttaa, mutta minulle (jonka taidot ovat ruostuneet) tuo on menestys (:


Sitten voisimme siirtyä niiden pojujen tiirailuun 8)
Kaikille tiedoksi, laitoin nukkeprofiileihin Adelaiden, Lucian ja Williamin henkilötiedot lukuunottamatta menneisyyksiä.


Tässä komistelee ensimmäinen Taeyangini, malliltaan siis Raiki. Herrasen nimi on William ja ainoa lisäys hänellä on tuo mohair-tyyppinen peruukki. Odottelen myös eyechippejä postista (:






Tässä taas toinen Taeyangini, Taeyang Sebastian. Nimeltänsä Nicholas Owen Brown. (Muillekin tulee näkyviin koko nimi) Kutsun häntä Nicoksi.


2 kommenttia: